Informace o stránkách


Webové stránky jsou oficiálními stránkami obce Dlouhá Lhota. Zřizovatelem je Obecní úřad v Dlouhé Lhotě, který je odpovědný za jejich obsah. Texty a další materiály nelze šířit bez souhlasu zřizovatele stránek. Využití je možné pouze formou odkazů, nebo výslovně uvedené citace. Stránky jsou přístupné na české (.cz) doméně prvního řádu.

prohlášení o přístupnosti webové prezentace obce Dlouhá Lhota
– popis používaných nestandardních formátů dat
ochrana osobních údajů (GDPR)
použití souborů cookies
– kontakt na technického správce webu
– počítadlo návštěv stránek
– odkaz na mapu stránek
RSS zdroj (formát určený pro čtení novinek)

Více informací v „Prohlášení o přístupnosti“ >

Mapa stránek >

Správce webových stránek:

 

kontaktní email: webmaster@dlouhalhota.cz

Responzivní vzhled webových stránek (web design)

Oficiální internetové stránky obce Dlouhá Lhota jsou stylovány způsobem HTML dokumentu, který zaručí, že zobrazení stránek bude optimalizováno pro všechny druhy nejrůznějších zařízení (mobily, notebooky, netbooky, tablety atd.). Stránky umí rozpoznat vlastnosti zařízení, na kterém jsou prohlížené a tím poté přizpůsobí samotnou stránku a její obsah.

Zabezpečení stránek SSL certifikátem (protokol HTTPS)

Oficiální internetové stránky (webová prezentace) obce Dlouhá Lhota jsou zabezpečeny tzv. SSL certifikátem získaným od certifikační autority. Připojení na stránky je tedy zcela bezpečné. SSL certifikát (Secure Socket Layer) zajišťuje zabezpečenou komunikaci mezi serverem a prohlížečem a neumožní nikomu přenášený obsah odposlechnout a hlavně změnit. Jedná se o zajištění a nasazení tzv. protokolu HTTPS komunikace. Uživatelům a návštěvníkům stránek tímto tedy zajišťujeme mnohem vyšší bezpečnost.

Chráněno službou reCAPTCHA v3

Bezpečnostní služba společnosti Googlecaptchaochraňuje veškeré elektronické formuláře (kontaktní formuláře, vyhledávací formuláře, e-podatelnu, knihy návštěv a další) na této webové stránce. Zabraňuje vyplňování a odesílání formulářů různými automatizovanými nástroji (robotů apod.), které by do formulářů mohly umísťovat nevyžádanou reklamu nebo odkazy na pochybné stránky.

Ochrana soukromí >     Smluvní podmínky >

 

Obecní úřad – kontakty >