Platí zákaz návštěv v okolních nemocnicích

Vzhledem k významnému zhoršení epidemiologické situace v regionu jsou od středy 5. října 2022 zakázány návštěvy na lůžkových odděleních Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi.

Výjimky z tohoto zákazu platí na dětském a gynekologicko-porodnickém oddělení. Další výjimky vždy určuje ošetřující lékař pacienta. Aktuální informace nemocnice v Mladé Boleslavi – webové stránky >

Návštěvy jsou zakázány také v Oblastní nemocnici Jičín, a to do odvolání. Výjimky tvoří otcové u porodu i na šestinedělí a návštěvy u pacientů v terminálním stádiu onemocnění po domluvě s personálem, další výjimky povoleny pouze ojediněle, v odůvodněných případech a to po domluvě s lékařem. Webové stránky ON Jičín >

Klinika Dr. Pírka v Mladé Boleslavi s ohledem na zvýšený výskyt respiračních onemocnění a COVID onemocnění doporučuje s platností od 10. 10. 2022 následující opatření:

  • návštěvy pacientů používají respirátory FFP2
  • na jednoho pacienta maximálně návštěva dvou osob
  • nevhodné návštěvy dětí do 12 let
  • doporučujeme omezit trvání návštěv na kratší dobu

Informační webové stránky Kliniky Dr. Pírka v Mladé Boleslavi zde>

Dle aktuální epidemiologické situace se mohou návštěvní hodiny měnit. Aktuální informace o návštěvách veřejnost najde na webových stránkách nemocnic.